/ Haber / Genel / 23 NİSAN’I BÜYÜK ÇOŞKUYLA KUTLADIK

23 NİSAN’I BÜYÜK ÇOŞKUYLA KUTLADIK

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük coşkuyla kutladık.


Sabah saatlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ilk etkinlik Torbalı Metin Oktay Yerleşkemiz’de gerçekleştirildi. Altınordu Amfi Tiyatrosu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama törenine kulübümüzün idarecileri, antrenör ve sporcuları katıldı.

SAHNE ALTINORDU U14 TAKIMININ

Yerleşkemizde ileri futbol eğitimi alan en küçük yaş kategorisindeki Altınordu U14 Takımı sporcularımız, 23 Nisan programını gerçekleştirdi. Altınordu U14 Takımı sporcularımızdan Arda Osman Tüner günün anlam ve önemi konusunda bir konuşma yaptı. Yine sporcularımızdan Yusuf Sivaslıoğlu, İrfan Güntekin, Ali Aytekin Duru ve Hüseyin Yılmaz şiirler okudu. Altınordu U14 Takımı sporcularımızdan Ali Taha Kabadayı, Kuzey Yıldız, Miraç Ülgen ve Muhammed Burak Görgin’den oluşan sporcularımız oratoryo gösterisi gerçekleştirdiler. Öte yandan Altınordu U14 Takımı sporcularımızdan Yusuf Sivaslıoğlu’nun taklit gösterisi de büyük bir alkış aldı.

İNCİRALTI TESİSLERİMİZDE DE COŞKU HAKİMDİ

Günün ikinci 23 Nisan Kutlaması Akademi Öncesi futbol eğitimi alan sporcularımızın eğitim gördüğü İnciraltı Çağlar ve Cengiz Futbol Eğitim Tesisleri’nde oldu. Altınordu U10, U11 ve U13 takımı sporcularımız ve antrenörlerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşadılar. AKÖN Kaleci Başantrenörümüz Hüseyin Yenikaya’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan törende Altınordu U13 Takımı sporcularımızdan Ömer Özyurt, Batu Tüblek ve Fırat Bal, Altınordu U11 Takımı sporcularımızdan Eser Öztürk, Taylan Deniz Ateş, Altınordu U10 Takımı sporcularımızdan Sait Efe Başarır, Kaan Sungur ve Yunus Emre Hocalar 23 Nisan Ulusal Egemenik ve Çocuk Bayramı nedeniyle şiirler okudu.

MİNİK SPORCULARIMIZIN 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için günün son kutlamasını Sait Altınordu Tesislerimiz’de gerçekleştirdik. YAFO İdari Direktörümüz Kural Altıntaş, sporcularımıza 23 Nisan nedeniyle kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Sonrasında ise minik sporcularımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hazırlamış oldukları şiirleri hep beraber sırasıyla okudu. Töreni izleyen velilerimiz de duygulu dakikalar yaşadı.