/ Haber / U15 / MTU HALLEN CUP’TA İLK GÜN TAMAMLANDI

MTU HALLEN CUP’TA İLK GÜN TAMAMLANDI

Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U15 Takımımız, MTU Hallen Cup’ta dünya devleri ile mücadele ediyor.


Dünyanın 15 yaş kategorisindeki en büyük salon turnuvaları arasında gösterilen MTU Hallen Cup’ın ilk gününde Altınordu U15 Takımımız, M Grubu’nda 5 karşılaşma oynadı.
Turnuvanın ilk maçında Mainz U15 Takımı ile 2-2 berabere kalan takımımızın gollerini Adem Ali Barkın ve Mustafa Serhan Kök attı. İkinci maçında Leipzig takımına 3-2 mağlup olan Altınordu U15 Takımımızın gollerini ise Eren Kaya ve Kartal Alkış Güler kaydetti.
Turnuvanın üçüncü maçında Altınordu U15 Takımımız, Friedrichshafen II U15 takımı karşısında tam 10 gol attı. Bu karşılaşmada takımımızın gollerini Adem Ali Barkın (5), Adem Solak, Kartal Alkış Güler, Eren Kaya, İbrahim Esen ve Yusuf Can Karademir kaydetti.
Turnuvanın dördüncü maçında SGM MBK U15 Takımını 6-0 ile geçen takımımızın bu karşılaşmadaki gollerini Adem Ali Barkın (3), Kartal Alkış Güler, Yusuf Can Karademir ve Mustafa Serhan Kök atan isimler oldu.
Altınordu U15 Takımımız, MTU Hallen Cup Turnuvası’nın ilk günündeki son maçta ise Ajax U15 Takımı’na 4-3 mağlup oldu. Takımımızın bu maçtaki gollerini ise Eren Kaya, Adem Ali Barkın ve Yusuf Can Karademir kaydetti.

7 puanla grubunu 4. sırada tamamlayan takımımız, bir üst tura yükselerek yarın oynanacak olan sıralama maçları öncesi bir kez daha gruplara kaldı.

MAÇ PROGRAMIMIZ

Altınordu U15 Takımımızın grubunda Barcelona U15, Eintracht Frankfurt U15 ve Bayern Münih yer alıyor. 4 Aralık Pazar günkü maçlarımızın başlama saatleri (Türkiye saati ile) şöyle:

11:36: ALTINORDU FK U15 - EİNTRACHT FRANLFURT U15
13:04: ALTINORDU FK U15 - FC BAYERN MÜNCHEN U15
14:46 : ALTINORDU FK U15 - FC BARCELONA U15