/ Haber / A-Takım / MERSİN İDMANYURDU MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK

MERSİN İDMANYURDU MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK

A Takımımız, 21 Nisan Pazar günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.


Öğle saatlerinde Torbalı Metin Oktay Yerleşkemizde toplanan futbolcularımız, geçen hafta deplasmanda Vanspor ile oynadığımız maçın analizini yaptıktan sonra Mersin İdmanyurdu maçının ilk çalışmasını gerçekleştirdi. A Takım Teknik Direktörümüz Atilla Küçüktaka yönetiminde yapılan çalışmada oyuncularımız ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
Takımımız, yarın yapacağı antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına devam edecek.

TAKIMIMIZIN LİGDEKİ SON DURUMU

TFF 2. Lig’de 35. Haftasını geride bıraktığımız haftada A Takımımız, 38 puanla 12. sırada yer alıyor. Düşme hattının içindeki en yakın rakibimiz Zonguldak Kömürspor’un 6 puan önünde bulunuyoruz. Takımımız, Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın ardından bir sonraki hafta deplasmanda Karacabey Belediyespor ve sezonun son haftasında ise Ankaraspor ile Bornova’da karşılaşacak.

Ligden düşmesi kesinleşen Adıyaman FK ,Kırşehirspor ve Bursaspor dışındaki dördüncü takım; bu pazar oynanacak Serik Belediye-Zonguldak Kömürspor maçı sonrası netleşebilir.