/ Haber / AFO / “FUTBOLUN TABANA YAYILMASI KONUSUNDA ÖNEMLİ BİR GÖREV YAPIYORUZ”

“FUTBOLUN TABANA YAYILMASI KONUSUNDA ÖNEMLİ BİR GÖREV YAPIYORUZ”

Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, futbolun tabana yayılmasıyla ilgili olarak çok önemli bir görev yaptığımızı söyledi.


Altınordu Futbol Okullarımızın Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’mizde gerçekleştirmiş olduğu 17. Etkinliğine katılan Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, burada maçları izledi. Minik sporcularımızın büyük ilgi gösterdiği Başkanımız, çocuklarımızın isteklerini kırmayarak onlarla bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.

20 BİN ÇOCUĞA SPOR YAPTIRIYORUZ


Altınordu Futbol Okulları olarak Türkiye’de 20 bin çocuğa spor yaptırdığımızı vurgulayan Başkanımız, “Türkiye’nin değişik yerlerine yayılmış 200’ün üzerindeki futbol okulumuz ile çocuklarımıza spor yapma imkanı sağlıyoruz. Bizim Altınordu’nun Türk Sporu’na yapmış olduğu en önemli katkı bu. Spor şenliklerimizi 10 yıldır yapıyoruz. Şu anda burada 1600 sporcumuz iki gündür etkinlik yapıyor. Her ay iki tane etkinliğimiz oluyor” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ ÇOCUKLUKLARINI YAŞIYOR

Selçuk İsmet Orhunbilge Tesislerimizde yaptığımız etkinliklerde çocuklarımızın çocukluklarını yaşadıklarını dile getiren Seyit Mehmet Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Buradaki etkinliklerimizde çocuklarımız gerçekten çocukluklarını yaşıyorlar. Çim sahalar üzerinde birbirinden keyifli maçlar oynuyorlar. Gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliklerimizde çocuklarımız burada en az 6 tane maç yapıyor. Buradaki maçlarda çocuklarımız çok mutlular, onları serbest bırakıyoruz. Futbol Okulu antrenörlerimize seminerler veriyoruz. Onlara oyuna karışmamaları konusunda ilkelerimizi anlatıyoruz. Sadece oyun durduğunda oyuna karışabiliyorlar.”

Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, sözlerini şöyle tamamladı:
“Futbolumuzun tabana yayılması ilgili Altınordu olarak çok önemli bir görev yapıyoruz. Türkiye Futbol Federasyonun bunu görmesi gerekiyor. Türkiye’de Süper Lig ve TFF 1. Lig kulüplerinin de bizim gibi çocuk futbolu etkinlikleri yaparak sporu tabana yaymaları için bizim gibi etkinlikler organize etmeleri gerekiyor. Bizim iyi bir yolculuğumuz var. Bu yolculuğa devam edeceğiz. Ben çocukları seviyorum. Burada onlarla çok mutluyum. Sporun sadece tepede değil tabanda da bir şeyler olması gerekiyor. Biz bir misyon üstlendik ve böyle devam edeceğiz. Allah bize yardım etsin. Biz hep böyle devam edeceğiz”