/ Haber / Genel / İZMİR VALİSİ ELBAN’I AĞIRLADIK

İZMİR VALİSİ ELBAN’I AĞIRLADIK

Altınordu Futbol Kulübü olarak İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban’ı ve İnciraltı Çağlar ve Cengiz Temel Futbol Eğitim Tesislerimizde ağırladık.


Altınordu U12 Takımımızın Göztepe U12 Takımı ile oynayacağı özel maç öncesinde tesislerimize gelen konuklarımızı, her iki takımın sporcuları karşıladı. Minik sporcularla yakından ilgilenen Vali Elban ve Balçova Kaymakamı Mahmut Halal, Başkanımız Seyit Mehmet Özkan ve Kurumsal İletişim Direktörümüz Can Erbesler ile birlikte tesislerimizi gezip incelemelerde bulundu. Altınordu U12 Takımı ile Göztepe arasında oynanan özel maçı izleyen misafirlerimiz sonrasında Altınordu TV’ye açıklamalarda bulundu.

VALİ ELBAN: BAŞKAN ÖZKAN’A ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Altınordu’yu yakından tanıdığını ve takip ettiğini belirten İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, “Türkiye’nin futbolcu fabrikası Altınordu’yu çok yakından takip ediyorum ve biliyorum. Başkanımız bizi ziyaret ettiği zaman buraları görmek istediğimizi söylemiştik. Bugün Altınordu’nun bir tesisini ziyaret ediyoruz. Altınordu Futbol Kulübü’nün futbolcu yetiştirme tarzını da yakından gördük. Burada çocuklarımıza futbol eğitiminin yanısıra bilimsel çalışmalar da yapılıyor. Yine bu çalışmalarda ailelerin de içinde olması ile sadece sporcuların sportif durumları değil tüm yaşamları takip ediliyor. Altınordu’nun diğer tesislerini de zaman içinde görmek istiyorum. Bu tesislerde emeği olan Başkan Seyit Mehmet Özkan’a ilimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Balçova Kaymakamı Mahmut Halal da bu tesisin İzmir sporu adına hem ülkemiz hem de ilçeleri adına çok önemli olduğunu söyledi.

SEYİT MEHMET ÖZKAN: HER ZAMAN BU ÇOCUKLARIN YANINDA OLACAĞIM

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban’ın Kırşehirli olduğunu hatırlatan Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, “Sayın Valim, Kırşehirlidir. Benim İbrahim dedemin memleketlisidir. Benim Kırşehir ile irtibatım çok fazladır. Şu anda sanki dedemin akrabası gelmiş gibiyim” dedi.
Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, bu topraklardan para kazanan, gelir elde eden kişilerin devletimize destek olması gerektiğini bir kez daha vurgulayarak, “Bu ülkede yaşayan 85 milyon kişiyi mutlu etmek kolay değil. Hepimizin birbirine bağlı olması gerekiyor. Spor, matematik kadar önemlidir. Ulusumuzu güçlü kılmak için spora çok önem vermemiz lazım. Ben de 50 yaşından sonra kendime böyle bir misyon edindim. Her zaman bu ülkenin çocuklarının yanında yer alacağım. A Takımların değil bu çocukların yanında olacağım” diye konuştu.