/ Haber / Genel / “ÇOÇUKLARIMIZI ALTINORDU İLE BULUŞTURMAYA GELDİK”

“ÇOÇUKLARIMIZI ALTINORDU İLE BULUŞTURMAYA GELDİK”

Yeşilyurt Merkez Futbol Okulumuzdan (YAFO) Futbol ve Cimnastik antrenörlerimizin, Karabağlar Hüseyin Akdağ İlkokulu’ndaki minik sporcularımıza sporu sevdirmek adına yaptığı etkinlikler devam ediyor.


Okul bahçesinde kurulan penaltı standında çocuklarımız penaltı yarışmaları yaparken kulübün maskotu Atakan ile eğlenceli vakit geçirdiler.
YAFO İdari Direktörümüz Kural Altıntaş, yapmış olduğumuz etkinlikle ilgili olarak Altınordu TV’ye şunları söyledi: “2 Gündür Hüseyin Akdağ İlkokulundayız, Sait Altınordu Tesislerimiz bizim ilkokulumuz olduğu gibi biz de ilkokulları gezerek Altınordu'yu, yürüttüğümüz faaliyetleri çocuklarla buluşturmaya geldik.
Maskotumuz Atakan'da burada, çocuklarımızla çok güzel vakitler geçiriyoruz. Okul yetkilileri ile görüştüğümüzde de velilerden ve çocuklarımızdan çok güzel ve olumlu geri dönüşler aldığımızı duyuyoruz.
Temasta bulunduğumuz 7 tane daha okulumuz da etkinliklerimize devam edeceğiz. Başlangıçta Altınordu'ya en kolay ulaşılabilecek Yeşilyurt ve Karabağlar bölgesindeki okullarımızla temasa geçtik. İlerleyen süreçte de temaslarımız bu şekilde devam edecek.”