ALTINORDU’muz Elazığspor ve Ankaragücü'nün ardından Balıkesirspor Baltok'u da yenerken Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, özellikle ilk yarıda tüm planların uygulamaya geçtiğini söyledi.
“Maça tempolu başlayıp rakibin dengesini bozmayı istiyorduk ki bunda gerçekten çok başarılı olduk” diyen Eroğlu, “Kısa sürede skoru 2-0’a getirdik. Hemen ardından net pozisyonlar da bulduk ancak skorun getirdiği rehavet konsantre vuruşlar yapmamızı engelledi. Bu bölümde hücum organizasyonları, takım savunması ve pas trafiğimiz tam istediğimiz düzeyde gerçekleşti” dedi.
Eroğlu, ikinci 45 dakikada ise rakibin oyuna ortak olduğunu belirterek, “Balıkesirspor Baltok’u tebrik ederim. Maçı kazanmak için gerekli tüm hamleleri yaptılar. İkinci yarıda biz daha çok kendi sahamızda gibi görünsek de rakip savunmayı zaman zaman dengesiz yakaladık ve iki önemli pozisyona girdik. Sonuçta çok önemli üç puan kazanıp çıkışımızı sürdürdük” diye konuştu.